seven

Trädgård

Vi trimmar och fixar

Vi hjälper dig att ta hand om din trädgård. Allt från att sköta om gräsmattan och dina häckar till att rensa ogräs.

Vi håller din trädgård i trim

Vi hjälper dig med det mesta för att din trädgård ska vara i toppskick året runt. Här hittar du en del av de tjänster vi kan hjälpa dig med.

Om du önskar kostnadsförslag eller ytterligare information går det bra att kontakta oss. Vi kommer gärna ut och tar en koll på din trädgård innan vi bestämmer något.

Rensa sly och gräs

Släntklippare

Med vår släntklippare Timan RC751 kan vi få ner sly och högt gräs utan problem i lutningar upp till 50 grader. Släntklipparen har en klippbredd på 75 centimeter och en hastighet på 6 km/h vilket utgör arbetet effektivt och snabbt för er som kund.

Vi vill hjälpa dig!

Vår- och höststädning

Vi erbjuder såklart att vid enstaka tillfällen komma och hjälpa er i trädgården med allt ifrån ogräsrensning, rensning av hängrännor, beskärning, lövblåsning, bortforsling av organiskt material och mycket mer.

 

Vill du få en löpande städning vid vår och höst kan du också bli avtalskund hos oss.

Bli avtalskund

Vi hjälper dig

Häckklippning

Vi anpassar klippningen efter varje typ av växtsort och efter den befintliga häcken. Vi formklipper eller gallrar buskage beroende på växtens förutsättningar och dina önskemål. Självklart tar vi hänsyn till miljö i val av verktyg. Därför använder vi oss utav enbart av batteridrivna häcksaxar när vi utför våra uppdrag.

 

Häckklippning ska ske en till två gånger per år, eller vid behov. Vissa häckar behöver ansas och formklippas tre till fyra tillfällen per år.  

 

Självklart tar vi med oss överblivet material från arbetsplatsen där häcken blivit klippt och kör iväg till återvinningscentralen. 

Oönskad stubbe?

Stubbfräsning

Har du en oönskad stubbe gräsmattan? Då är det effektivaste sättet att fräsa bort den för att sedan fylla upp håligheten med jord.

 

Vi på Andersson Garden kan även fräsa bort oönskade rötter och häckar som är i vägen i din trädgården. Med vår stubbfräs, som är 80 cm bred, kommer vi enkelt åt och lämnar heller inga hjulspår efter oss.

Ta hand om fruktträden

Beskärning

Att beskära fruktträd är lite av en konstform då varje träd är individuellt utformat och beskuret sedan innan. Bra att tänk på innan är vad du önskar att få ut av ditt fruktträd, är det en estetisk form eller att det ska generera mer frukt?

 

Det är nödvändigt att trädet beskärs rätt och vid rätt tidpunkt för dess mående.

Håll rent

Rensning av hängrännor

Visste du att en överfylld hängränna gör att vattnet rinner över och kan skada din fasad och orsaka fuktskador? Detta är ett problem vi sett hos många av våra kunder. Därför kommer vi från och med 2024 att erbjuda rensning av era hängrännor, så att vattnet tryggt kan rinna ner i stenkistan i fortsättningen.

 

Tänk på att löv, barr, mossa och massa annat organiskt material fyller hängrännorna löpande under året så även rensning bör ske löpande.